22-04-2010

Special Editions Voor Halo Reach

Je kunt veel zeggen over Microsoft, maar speciale edities van games maken kunnen ze wel. Voor Halo Reach heeft het Amerikaanse bedrijf zichzelf overtroffen.


De game verschijnt dit najaar in drie configuraties. Naast de standaard game kan je ook beginnen te sparen voor een gelimiteerde en Legendary editie.
De gelimiteerde game is verpakt in een zogenaamde ONI black box en bevat een exclusieve Elite-skin voor de multiplayer en een houder met relikwieën zoals het persoonlijke logboek van Dr. Halsey en andere geheime documenten. Je bent €85,- voor deze bijzondere verzameling kwijt.







De Legendary editie noemt Microsoft "de complete Halo: Reach collectie". Naast alle speciale dingen die bij de gelimiteerde editie zitten, krijgt de koper ook nog eens een Noble Team-standbeeld gemaakt door McFarlane Toys. Deze goodie is het beste te omschrijven als een standbeeld en is handgeschilderd en genummerd. Daarnaast krijg je een Spartan-skin en een verpakking in het UNSC-thema. Hiervoor moet he wel iets dieper in de buidel tasten. De Legendary Edition krijgt een prijs van €130,-





Geen opmerkingen:

Een reactie posten