24-05-2010

Super Mario Galaxy 2 fanboys

De immer briljante website Kotaku had weer een grappig nieuwtje. Het schijnt dat ene William Francis en Julio Sarmiento grote Mario faboys zijn. Het duo gaat 50 uur in de rij staan voor een New Yorkse retailer om als eerste Super Mario Galaxy te kunnen kopen.


Francis gooide er al wachtend nog een aantal soundbites tegen aan. "I wait in lines because it shows dedication to the company. I don't stay in lines for Xbox 360 games."
Ook Sarmiento is een die hard Nintendo-fan. "I was extremely excited. I came to the store Friday morning and I told everyone there I was first to be in line and they were like 'Go to work and come back later. No one is going to be waiting until Saturday night.'" Saillant detail is dat de mannen elkaar niet eerder gezien hadden voordat ze in de rij gingen staan.


Kotaku ging lekker ver in hun rapportage. Francis had een t-shirt en een korte broek aan en een DS in zijn handen. Sarmiento had ook de Nintendo handheld bij zich maar was iets beter voorbereidt. Hij bracht mee: een opvouw stoel, dekens, en schone kleren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten