31-08-2009

De Staat en Triggerfinger in DiRT 2

Mijn vriendelijke collega's van Entertainment Business kwamen met onderstaand bericht. Het Nederlandse De Staat en het Belgische Triggerfinger zijn te horen in de game Colin McRae: DiRT 2.



Daarvoor zijn Codemasters en Excelsior Recordings een samenwerking aangegaan. Voor de lancering van DiRT 2 hebben De Staat, Codemasters en Excelsior samengewerkt aan een speciale versie van de videoclip van The Fantastic Journey Of The Underground Man die binnenkort te zien is op MTV en TMF en vanaf nu te bekijken is op YouTube.



“De soundtrack is speciaal gekozen om de festivalsfeer en het rock ’n roll gevoel van het off-road racen te benadrukken en bevat veel populaire internationale bands, waaronder The Prodigy, Bloc Party en Queens of the Stone Age”, aldus Mike Hendrixen, marketingmanager van Codemasters. “We vinden het geweldig dat Excelsior, De Staat, Triggerfinger en hun management bereid waren om mee te werken aan de soundtrack en dat wij The Fantastic Journey Of The Underground Man en First Taste hebben kunnen toevoegen aan de game. Het zijn geweldige nummers die laten horen dat bands uit de Benelux internationaal absoluut meetellen. Ik verwacht dat de aanwezigheid in de game en de samenwerking met de bands hen een extra push zal geven in het buitenland.”



De officiƫle soundtrack bestaat uit 45 nummers en is te vinden op www.facebook.com/dirt2game. Colin McRae: DiRT 2 komt op 10 september uit voor de Xbox 360, PlayStation3, de Wii, DS en PSP. De pc-editie volgt in december.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten