10-08-2009

GamesCom voorspellingen Sony PlayStation

Volgende week begint in Keulen de eerste editie van de Europese beurs GamesCom. Dit moet de evenknie worden van de E3 in Los Angeles. De uitgevers pakken in ieder geval flink uit. Sony Computer Entertainment begint dinsdagavond met een drie uur durende persconferentie.



De PlayStation-maker roept nu al een tijdje dat er heel belangrijke mededelingen gedaan gaan worden. Nu is het hoofdkwartier van Sony Computer Entertainment niet echt lek vrij. Een paar dagen voor de persconferentie in Los Angeles, maakte het web bekend dat Sony daar een nieuwe PSP aan zou kondigen. En zo geschiedde: de PSP Go. Ook dit jaar lijkt een belangrijke mededeling al weer gelekt te zijn. Naast het een tweetje dat de PlayStation3 een prijsverlaging krijgt, schijnt er ook een nieuwe dunnere versie van de PS3 aangekondigd te worden.



Het nieuws werd de wereld in geholpen door de e-tailer Simplygames.com. Deze website weet verder te meldden dat de PS3 Slim vanaf 1 september in de winkels moet liggen. Ik ben benieuwd welke verrassingen Sony nog meer uit de hoge hoed gaat toveren.
:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten