07-10-2010

Interactieve X-Men en Captain America

Activision Blizzard heeft een nieuwe superhelden-game aangekondigd: X-Men: Destiny. De franchise was jaren geleden in het slob door vreemde keuzes in gameplay. Zo kwam er jaren gelden een vechtgame uit. Het laatste X-Men-spel was gebaseerd op de gelijknamige film. Door het succes van het vorig jaar uitgekomen Wolverine-spel stoft Activision de licentie opnieuw af.


In X-Men: Destiny kruipt de speler in de huid van een nieuwe aanwinst voor het superhelden-team. De enige details vrijgegeven door Activision over het spel is dat keuzes een belangrijke rol spelen in de gameplay en dat deze medio februari moet verschijnen.


Ook de ontwikkelaar is nog niet bekendgemaakt. Volgens de geruchtenmolen is Silicon Knights (Too Human) aan het werk aan X-Men: Destiny. Het spel wordt voor de eerste keer getoond op de Comic Con beurs in New York tussen acht en tien oktober. Ook de schrijver is bekend. Marvel Comics meldde dat de game geschreven gaat worden door Mike Carey. Deze schrijver is geen onbekende in de stripwereld, hij was bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de Marvel comic X-Men: Legacy.


Na het publiceren van dit bericht kreeg ik een mailtje met een link naar de eerste trailer van X-Men Destiny. En dit wilde ik jullie niet onthouden.



Ook SEGA duikt weer in de wereld van Marvel superhelden. Na de wat tegenvallende bewerking van Iron Man 2 verschijnt volgend jaar zomer Captain America: Super Soldier. Het verhaal is geschreven door Marvel-auteur Christos Cage. De game speelt zich af tijdens de Tweede Wereld Oorlog, valt binnen het genre: action-adventure en verschijnt voor PlayStation3, Xbox 360, Wii, DS en PSP. De verhaallijn van Captain America: Super Soldier volgt dat van de film Captain America: First Avenger. SEGA heeft vier screenshots vrijgegeven en die zie je hieronder.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten