02-03-2009

Amerika Deel 1

Wat moet je nu in Dallas? Dat was wat de altijd vriendelijke grensbewaker aan ons vroeg. Bij aankomst begon de vraag sense te maken. Dallas is een mooie stad maar vandaag (zondag) kon je er een kanonskogel afschieten zonder ienamd te raken (toch vreemd voor zo'n grote stad). Als je uit ons hotelraam kijkt dan zie je de Texas Schoolbook Despository (de plek waar Lee Harvey Oswald Kennedy zou hebben vermoord)



Gelijk maar even de tourist uitgehangen en naar The Sixth Floor Muuseum gegaan. Let vooral op het woord waarschijnlijk op het bord dat aan het gebouw hangt.



Binnen mocht je jammer genoeg mocht je geen foto's maken maar je had wel een 'mooi' uitzicht vanaf de killzone. Ik bedoel natuurlijk de Grassy Knoll. We hebben even een probleem met het uploaden van foto's. Gelukkig waren er twee camera's. De foto's van de plek waar JFK werd vermoord komen nog.

Vandaag ook nog naar de Dallas World Aquarium. Een soort van dierenpark (ze hebben een krokodil, een panter, veel vogels en schildpadden) met als hoofdatractie een haaientank.





Vanaf buiten kon je naar beneden in de tank kijken. Wat weer voor vreemde plaatjes zorgde. Let vooral op de Picasso-versie van Saskia.



Morgen naar Forth Worth (de Southfork Ranch is gesloten) een echte cowboy-stad zegt men. Hier in downtown Dallas hebben we in ieder geval nog geen cowboy-hoed gezien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten