04-06-2009

E3 dag 2

Het was gisteren een beetje druk, dus op dag drie van de beurs de foto's van gisteren. Ben je er nog bij? :-)

De Nintendo persconferentie was precies zoals je dat van het Japanse bedrijf mag verwachten. Het beste woord om dit te omschrijven is lief. Komen Microsoft en Sony met veel lawaai, Nintendo is meer down to earth. Hieronder zie je mij wachten (een van de meeste bezigheden tijdens de E3) met Maurice van GameRush en Nintendo baas Saturo Iwata.





Op de Sony persconferentie werd MAG getoond. Deze shooter is online te spelen met 265 spelers tegelijkertijd. Klinkt chaotisch, maar stiekem ben ik toch wel nieuwsgierig. Zeker na deze indrukwekkende plaat. Check de achtergrond. Ook presenteerde Sony-baas Kaz Hirai de nieuwe PSP, wat ook weer een paar mooie plaatjes overleverde.








ModNation Racers moet een LittleBigPlanetachtige game worden. De funny racer is het beste te vergelijken met Mario Kart. Het enigste verschil is dat het spel onder DIY valt. Creativiteit is wel nodig om complete racebanen te maken, maar dit ziet er nu al goed uit. Dr. Richard Marx, de man achter onder meer de EyeToy, toonde het prototype van een nieuwe controller. Deze lijkt op een microfoon. De bovenkant is een bol die de bewegingen van de speler doorgeeft aan een PlayStation Eye camera. Dit alles gebeurt in 3D. Marx noemt de nieuwe technologie ‘een manier om de PlayStation-console nog interactiever te maken’. In verschillende tech-demos werden de mogelijkheden getoond in onder meer sport- en schietspelletjes. In de toekomst wordt meer bekend over deze nieuwe manier van spelen.





Aan de voorgevel van het Convention Center hing nog een 'klein' postertje van de nieuwe Call Of Duty. Zie hieronder. Een van de verrassingen van de beurs was Home Front een nu al goede shooter die volgend jaar uit moet komen. Het verhaal gaat over een Amerikaanse vrijheidsstrijder die niet blij is dat de Koreanen the land of the free hebben overgenomen. Strake fps-actie en mooie plaatjes. Het lijkt op een trend tijdens de E3 loop je een WWE ster tegen het lijf en laat ik nu altijd mijn camera bij me hebben ;-). Dit keer was het de kersverse kampioen Kofi Kingston.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten