01-03-2010

PlayStation, we have a problem

Je zet de PlayStation3 aan en je krijgt Error: 800105F. Dan wordt je niet echt blij. Een iets dikke Amerikaan reageerde als het volgt:



Oké als je zoveel op Jabba The Hutt lijkt en je PS3 is je leven, dan krijg je dit dus. Anyway het Error: 800105F-probleem is een wereldwijd virus geworden. Het laat spelers niet meer toe om in te loggen op PlayStation Network en diverse games kunnen niet langer gespeeld worden. Het zou om een bug in de kalender van oudere PlayStation 3-systemen gaan. Sony Computer Entertainment is druk bezig met een oplossing en komt met een waarschuwing: We hope to resolve this problem within the next 24 hours. In the meantime, if you have a model other than the new slim PS3, we advise that you do not use your PS3 system, as doing so may result in errors in some functionality, such as recording obtained trophies, and not being able to restore certain data. Lekker als je dit weekend Heavy Rain hebt gekocht. Als je in het bezit bent van een PS3 Slim dan heb je mazzel. De error is daar nog niet voorgekomen.


In de tussentijd kan je natuurlijk wachten tot een grapjas, Sony's eigen Red Ring of Death gebruikt om Xbox 360 dominantie uit te roepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten