16-06-2010

Gamen in 3D volgens Sony

Sony PlayStation is er zeker van. De toekomst van gaming is 3D. Door de onlineupdate van de PS3 zijn volgens Sony 35 miljoen consoles gereed om het 3D-tijdperk in te stappen. Een van de belangrijkste aanjagers moet het in Nederland gemaakte Killzone 3 worden. Wat Avatar deed voor 3D in de bioscoop, moet Killzone 3 voor gaming gaan doen, meldt Jack Trenton, president en ceo van Sony Computer Entertainment America, tijdens de E3 persconferentie. Killzone 3 wordt tevens ondersteund met de bewegingstechnologie Move en verschijnt februari 2011.


Naast Killzone 3 maken ook de dit en begin volgend jaar te verschijnen MotorStorm: Apocalypse, Gran Turismo 5, Crysis 2 Mortal Kombat, Tron, NBA 2K11 en Ghost Recon: Future Soldier, gebruik van 3D.





Kaz Hirai, president networked products and services, trekt de vergelijking met Blu-ray. “De PlayStation3 gaat dezelfde rol spelen bij de doorbraak van 3D, als de console eerder deed bij de acceptatie van Blu-ray.”


Nog niet 3D, maar wel aangekondigd zijn de twee nieuwe delen van de franchises Twisted Metal en Infamous. Hieronder de trailers.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten