16-06-2010

Waar was de PSPGo?

Tijdens de persconferentie van Sony Computer Entertainment kwam de PSP prominent naar voren. De platformhouder zweeg echter in alle toonaarden over de PSPGo. Dat is vreemd want bij de E3 van vorig jaar werd je overspoelt met deze nieuwe versie van de handheld.


Ondanks dat heeft Sony Computer Entertainment het vertrouwen in de PSP niet verloren. Tussen nu en december staan er 70 nieuwe titels gepland. De games komen van zowel uit de eigen studio’s als van third partys. Tijdens de persconferentie werden verschillende spellen gepresenteerd. Waaronder een nieuw deel uit de God Of War-serie.


Deze presentaties werden echter allemaal gedaan op de originele PSP. In de nieuwe Amerikaanse marketingcampagne, waar enkele filmpjes van werden getoond, werd ook alleen maar gebruik gemaakt van ‘de oude handheld’.


In de bijna twee uur durende persconferentie kwam de PSPGo dus nergens naar voren. Is dit het eerste teken dat Sony de recente handheld langzaam maar zeker naar de achtergrond brengt? De tijd zal het leren, maar het ontbreken van de PSPGo op het grootste podium voor gaming in het jaar is wel vreemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten