20-10-2009

This It It grootste film van het jaar?

Volgende week gaat wereldwijd het slotakkoord van Michael Jackson in première. De film This Is It biedt een kijkje achter de schermen tijdens de repetities voor de mega concertreeks van Jackson in Londen.



De voorverkoop van de bioscoopkaartjes draait op volle toeren. In Nederland alleen zijn er al 65.000 tickets verkocht. Het lijkt er dan ook op dat This Is It de meest succesvolle film van het jaar gaat worden. Dit wordt gesterkt door het feit dat in de voorverkoop van de nieuwe Harry Potter 30.000 kaartjes over de digitale toonbank gingen. Daarnaast is het goed mogelijk dat de twee weken die de film te zien is, best nog wel eens uitgebreid kan worden. Filmdistributeur Sony wil hier niets over zeggen, maar waarom zou je een kans laten liggen.



Nog meer Jackson-nieuws. Het gelijknamige nummer, dat vorige week online verkrijgbaar was, is wereldwijd binnen anderhalve dag meer dan twee miljoen keer gedownload is. De platenmaatschappij zegt in het Parool dat dit voor een single een record is. Zoals een wijs man al zie: de een zijn dood is de ander zijn brood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten