22-11-2009

Brad Pitt into games

Hollywood is er eindelijk achter dat games niet meer een ondergeschoven kindje zijn en dat er serieus geld mee gemaakt kan worden. Volgens de Japanse spelletjesmaker Capcom heeft Plan B, het productiebedrijf van acteur Brad Pitt, samen met Reliance BIG Entertainment de rechten verworven voor een verfilming van de game Dark Void.


Pitt wil zelf de hoofdrol spelen in deze sciencefiction productie. In een persbericht word de lat al gelijk hoog gelegd door Capcom Entertainment's senior vice president of licensing Germaine Gioia: "As a game, 'Dark Void' was developed with a wide-screen mentality, a world full of adventure presented in cinematic scope and scale. Plan B recognized the potential of our newest property and are as excited about bringing 'Dark Void' to life in cinemas as Capcom is to bring the interactive experience to home theaters."


Dat kan ze natuurlijk makkelijk zeggen, maar de game ligt nog niet in de winkels. De releasedatum is in Europa op 22 januari 2010. Het verhaal gaat over de piloot Will, die tijdens een missie neerstort in de Bermudadriehoek. Hierdoor beland hij in The Void. Een primitieve versie van de aarde waar aliens van plan zijn de wereld te veroveren. Een game die gezien het verhaal en de graphics beide kanten op kan gaan. Of heel erg goed of heel erg slecht..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten