15-11-2009

Easter eggs Call Of Duty Modern Warfare 2

Het blijft maar doorgaan op dit blog en de rest van het wereldwijde web: nieuws over Call Of Duty Modern Warfare 2. Dit keer gaan we het hebben over de zogenaamde easter eggs. Voor diegene niet in de the know: Wikipedia omschrijft het fenomeen als het volgt: Een easter egg of paasei is een grap of een verborgen boodschap die in een computerprogramma, een film, een website, een computerspel, een dvd, een cd of een boek verwerkt is. Net als bij echte paaseieren zitten deze snufjes verborgen en moet ernaar gezocht worden.


Maar goed in Call Of Duty Modern Warfare 2 zitten de nodige paaseieren verwerkt. Gamesradar zette diegene die bekend zijn op een rij. Waarschuwing vooraf er zitten de nodige spoilers is. Een gewaarschuwd mensch telt voor twee.

De vliegveld scene heeft nogal wat controverse veroorzaakt. Als je door de massa dode lichamen loopt en je kijkt naar het bord met vlucht tijden dan zie dat alles op delayed staat.


In de bergwoning van Makarov moet je eens in het bad kijken. Het geeft de term Modern Warfare een compleet nieuwe lading.


Iedereen die wel eens in Los Angeles is geweest de geneugten van het dakterras van De Standard Hotel in downtown heeft gemist, krijgt in CODMWF2 opnieuw een kans.

En dan nu het origineel.


Er staat nogal wat graffiti op de muren van de verschillende speel locaties. Vaak kreten of Warholachtige afbeeldingen van revolutionairen, maar soms ook het Infinity Ward-logo.


Robert Bowling, aka @fourzerotwo is onderhand de woordvoerder van Call Of Duty Modern Warfare 2 geworden. Je hoort zijn stem die je advies toeschreeuwt in het traingslevel.


In een steegje in de Hornet's Nest missie zie je niet alleen een teddybeer (Infinity Ward heeft ze op meerdere plaatsen verstopt), maar ook een filmposter voor Porter Justice. Dezelfde poster hangt op de SAS schietbaan aan het begin van de eerste Modern Warfare.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten